CARING FOR THE PEATLANDS

Acasă         Detalii         Obiective          Situri         Rezultate         Noutăţi         Contact                                                                                                                                                        

Restaurarea mlaștinilor și turbăriilor degradate din regiunea Nord-Est 1 a României
(PeatRO2)


 

 

29 November 2023: Seminatul proiectului “Restaurarea mlaștinilor și turbăriilor degradate din regiunea Nord-Est 1 a României (PeatRO2)”, București, Sala de conferinţe a hotelului YESTERDAY (Strada Economu Cezarescu, Nr. 8, Sector 6, București) și online pe Google Meet: https://meet.google.com/ecc-xcqs-iva .

15 Iunie 2022: Conferința de lansare a proiectului “Restaurarea mlaștinilor și turbăriilor degradate din regiunea Nord-Est 1 a României (PeatRO2)”, București, 15 iunie 2022, începând cu orele 10:00, sala de conferinţe a hotelului YESTERDAY (Strada Economu Cezarescu, Nr. 8, Sector 6, București) și online pe Google Meet: https://meet.google.com/xna-qtst-brj .

16 December 2021: Comunicat de presă, publicat pe website-ul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. În a doua fotografie din seria de jos sunt ministrul Barna TÁNCZOS și directorul IBB, acad. Dumitru MURARIU, imediat după semnarea contractului “Restaurarea mlaștinilor și turbăriilor degradate din regiunea Nord-Est 1 a României (PeatRO2)”